2021-10-28 09:17:50• hírek • Fizetett tartalom

A Korall Klinika szatmári és nagykárolyi laboratóriumaiban már szombatonként is végeznek PCR-tesztet

A koronavírus-járvány negyedik hulláma nem várt erővel robbant be Romániában, s a napi esetszámok emelkedésével és a szigorítások hatályba lépésével bizony kéz a kézben jár az is, hogy az ember egyre könnyebben találhatja magát olyan élethelyzetben, amikor sürgősen el kell végeznie egy koronavírustesztet.

Annak érdekében, hogy a lakosság helyzetét e nehéz időszakban megkönnyítsék, a Korall Klinika szatmári és nagykárolyi laboratóriumaiban szombatonként már nem csak azokat várják, akik antigén gyorstesztet igényelnének, hanem azokat is, akiknek RT PCR-tesztre van szükségük. Fontos újdonság ezzel kapcsolatban, hogy mostantól az eredményekre sem kell egy teljes napot várni, az érintettek már 12 órán belül kézhez kapják a kulcsfontosságú igazolást.


A Korall Klinika munkatársai emellett akár azoknak is segítő jobbot tudnak nyújtani, akiknek a kapott eredmény alapján kiállítható uniós Covid-igazolványra is szükségük volna, viszont segítség nélkül nem tudják letölteni azt az online felületről.


Mindazok tehát, akiknek PCR-teszt vagy antigén gyorsteszt elvégzésére van szükségük, bátran kereshetik a Korall Klinika laboratóriumait, melyeket Szatmárnémetiben, az Eroii Revolutiei tér 22. szám alatt, Nagykárolyban pedig a Haiducilor utca 2. szám alatt találnak. A laborokat a szombati napon reggel 8:30 és délután 14 óra között lehet felkeresni, előjegyzésre nincs szükség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: